Onze partners

In de loop der jaren heeft Euroconstruct een goede relatie opgebouwd met verschillende partners. De samenwerking met deze partners heeft voor u en ons vele voordelen. Wij werken immers vaak samen. Daardoor weten we wat we aan elkaar hebben. Dit resulteert in goede prijzen, tijdige leveringen, after sales service, goede garantie voorwaarden en een naadloze aansluiting met onze planning. Deze samenwerking is absoluut geen verplichting, maar eerder een gemak voor u als opdrachtgever.

Studio Wendy Mahieu

Als studio voor interieur en productdesign, gaat Studio Wendy Mahieu veel verder dan alleen het creatieve ontwerpproces van een op maat ontworpen interieur. Zo kijken ze ook naar de architectuur ,de vormgeving en de indeling. Persoonlijke aandacht staat centraal en desgewenst neemt Studio Wendy Mahieu het gehele proces uit handen.

FOAM Architecten BNA

FOAM architecten is een eigenzinnig Rotterdams bureau dat wordt gevormd door de architecten Joren Vis en Sander Bouw. Ze richten zich op de particuliere woningmarkt en zorgen met een transparante en no-nonsense aanpak voor een geheel eigen benadering van het architectenvak.

Hun missie: een onverwacht antwoord geven op de vraag. Oplossingen bedenken waar nog niet aan was gedacht. Verrassen. Hun stijl: tijdloos, functioneel, leesbaar, strak, opgewekt.

WF Weijntjes

De speciaalzaak , sinds 1884, voor uniek hang- en sluitwerk met verstand van zaken.
Meer dan 130 jaar ervaring staat garant voor gedegen vakkennis, die ze graag met u delen. Een bijzonder assortiment met uitsluitend elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, van uitmuntende kwaliteit. In diverse stijlen, van klassiek tot modern. Niet alleen voor monumentale bouw maar voor iedereen die van stijl en kwaliteit houdt!
WF Weijntjes helpt u graag om het hang- en sluitwerk voor uw project aan al uw wensen te laten voldoen.

RMF Communications

RMF Communications heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camera observatie systemen en Voice over IP (VOIP). Maar ook domotica systemen zijn geen probleem. Fibaro wordt hierbij vaak als basis gebruikt.

Echt Parket

Echt Parket is gespecialiseerd in massief eiken visgraat vloeren, maar ook voor eiken planken kunt u bij ze terecht. Wat uw smaak ook is, zij hebben een eiken vloer die past bij uw wensen. Bij Echt Parket zit u niet vast aan standaard kleuren van een fabriek. U bepaalt zelf de uitstraling van uw vloer.

Van Den Berg Interieurbouw

Van den Berg Interieurbouw maakt woonwensen mogelijk door te luisteren en mee te denken. Om het vervolgens tot in de perfectie uit te voeren en met zorg bij u te plaatsen. Alles geheel ambachtelijk vervaardigd en volgens een exclusief ontwerp.

JM van Delft & zn

Een familiebedrijf van geboren gevelbouwers dat sinds 1907 bestaat en op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier metalen ramen, deuren en gevels levert en monteert.

De Jong Kozijnen

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in kozijnen op maat. Elk type kozijn kan op maat gemaakt worden. Originele (oude) kozijnen worden exact nagemaakt. Hierdoor voldoen de houten kozijnen weer volledige aan de huidige standaarden. Inclusief robuustheid, goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden.

Solarlux

Meer licht, meer ruimte, meer wooncomfort. Ruimtes vergroten en meer openheid creëren is het specialisme van Solarlux.

Solarlux is gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van op maat gemaakte beglazingssystemen, waarmee ze acteren op het hoogste niveau in de markt. Innovatieve ideeën zijn de drijfveer van hun bestaan. Hun bedrijfsstructuur is gericht op een continue focus op vooruitgang, kwaliteit en groei. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het wereldwijde marktleiderschap voor glazen vouwwanden.

De Rooy Metaaldesign

Stalen deuren worden steeds meer binnen in het interieur toegepast. Een mooie glazen binnendeur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Ze geven een robuuste uitstraling met een klassiek industriële twist.

Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan is De Rooy Metaaldesign het juiste adres. De Rooy Metaaldesign in Ederveen is een modern metaalbewerkingsbedrijf waar ambachtelijke kennis en vaardigheid hand in hand gaan met moderne materialen en gereedschappen. Ze ontwerpen en maken alle deuren en trappen zelf, hier in Nederland. Hun vakmensen staan garant voor de perfecte uitvoering van ieder onderdeel aan hun producten. Dit doen we voor zowel bedrijven als voor particuliere klanten.

Intercodam

De ‘NV Intercodam’ is opgericht op 16 september 1919 en handelde in de meest uiteenlopende producten. Intercodam Tegels heeft haar kantoor en toonzaal op een fraaie lokatie naast theater Carre in Amsterdam, waar een bijzondere collectie tegels, natuursteen en sanitair wordt getoond, welke uniek is in Nederland.

Kol Tegels

KOL tegels is een Haarlems bedrijf met (inter)nationale allure, een familiebedrijf en al ruim 85 jaar een begrip in de regio. KOL tegels inspireert, informeert en adviseert. Zowel online als in de showroom.

Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf

Specialist op het gebied van betondesign waterdichte & naadloze afwerking voor badkamers, keukens & vloeren.