Werkwijze

Wij onderscheiden ons van andere aannemers. Dit doen wij door onze gedetailleerde offertes en een intensieve samenwerking met onze partners. En door ons gevoel voor design en hoge kwaliteit.

De eerste afspraak

U neemt contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak maken wij bij voorkeur in de woning zelf. Jochem Cieremans zal met u door de woning lopen om te bespreken wat uw wensen zijn.

Jochem heeft een open benadering en gaat transparant te werk. Hij zal aangeven wat er wel en niet mogelijk is binnen uw budget. U kan uw eigen partners inbrengen of er wordt besproken welke partners van ons eventueel kunnen worden toegevoegd aan het proces.

Raming of offerte?

Tijdens het gesprek bepaalt u samen met Jochem of er een raming (inschatting van de kosten) of een offerte (gedetailleerde weergave van de kosten) wordt gemaakt. Dit hangt af van de hoeveelheid beschikbare informatie.

Vaak is de inzet om samen met u als opdrachtgever en de architect een team te vormen. Als team zorgen we samen in een zo kort mogelijk tijdsbestek voor de beste kwaliteit en het mooiste design binnen uw budget.

Offerte bespreken

Het uitbrengen van de offerte vindt altijd plaats bij ons op kantoor. Samen met Jochem loopt u de gehele offerte door en bespreekt post voor post de uitgangspunten. Hierbij gaat u samen met ons de diepte in en bekijken we wat de verschillende opties zijn om het project te realiseren.

Het (bouw)proces

Voor de start van het werk ontvangt u van ons een planning met onze werkzaamheden. Ook uw beslismomenten staan hier in aangegeven.

Daarnaast is er wekelijks een bouwvergadering samen met de projectleider en de uitvoerder. Deze vindt plaats in de woning zelf.

Van het begin tot het einde heeft u één aanspreekpunt en wordt u door ons door het gehele proces meegenomen. Door de goede voorbereiding en uitwerkingen in het voortraject zijn we tijdens de bouw bezig om de details en de kwaliteit op het juiste niveau te krijgen.